RSS

KonsulentNyt nr. 43 2016

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder af Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

Danmarks største IT-sundhedsprojekt

Vi har en stadig større portefølje af store, interessante og udfordrende projekter hos vores kunder.
En af opgaverne, som er blevet til temaet i dette nummer af KonsulentNyt, er Sundhedsplatformen - landets største IT-sundhedsprojekt.

Læs mere >

Interview med Tom Q. Jørgensen, program manager.

Det er et genialt system

Sundhedsplatformen, Danmarks største IT-projekt indenfor sundhed, afløser 30 store systemer og ensarter patienthåndtering på Sjælland. Et genialt projekt, siger Region Sjællands Program Manager.

Læs mere >

Interview med Henning Trier, IT-udviklingschef Region Sjælland.

En gigantisk opgave

Implementeringen af Sundhedsplatformen er et gigantprojekt, der vil ændre sundhedshistorien på Sjælland. Projektet går ud på at indkøbe, tilpasse, implementere og standardisere den måde, der arbejdes og dokumenteres på i alle hospitaler i hhv. Region Hovedstaden og Region Sjælland.

Læs mere >

Interview med Søren Truelsen, delprogramleder implementering på Sundhedsplatformen.

Farvel til gamle vaner

Sundhedsplatformen giver både personale, patienter og pårørende et bedre overblik og sikrer, at behandling af patienter bliver bedre på Sjælland - men først skal sundhedspersonalet omstille sig til en helt ny hverdag: et dusin sygehuse og mere end 50 institutioner, der har gjort tingene på lige så mange måder, sejler lige om lidt af sted i samme supertanker – og efterlader i kølvandet en bunke indgroede vaner, alenlange journaler og gamle diktafoner.

Læs mere >

Interview med Morten Fenger, projektleder, Sundhedsplatformen, Region Sjælland.

Relationen er alfa og omega

Projektleder Morten Fenger har brugt det sidste halve år på at bryde siloer ned og bringe folk tættere sammen. For en fælles regional drift af Sundhedsplatformen kræver stærkt makkerskab.

Læs mere >

Interview med Tore Fribert, delprogramleder for teknik på Sundhedsplatformen, Region Sjælland.

For 100+ millioner kroner teknik

Region Sjælland har shoppet hardware for millioner for at kunne opgradere sygehusene til Sundhedsplatformen. Installationer af teknisk gear, IT-infrastruktur og kringlede indkøbsprocesser er hverdagskost for delprogramleder Tore Fribert.

Læs mere >

Af Claus Schack, sourcing manager i ProData Consult.

6 gode råd til at springe ud som freelancer

At gå fra fastansat til freelancer er et stort valg, og der er både fordele og ulemper ved at give afkald på fastansættelsens trygge rammer og kaste sig ud i selvstændigheden. Lykkes du som freelancekonsulent, kan du til gengæld få en unik karriere med frihed, fleksibilitet og flere penge på kontoen. Her får du nogle gode råd til at tage de første skridt som selvstændig freelancekonsulent.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 43 2016: