Nyt konsolideret ProData Consult

Leder af Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

ProData Consult og Raft Consulting fusionerede per 1. januar 2016. Med fusionen konsoliderer vi vores position som landets største konsulenthus inden for vores segment, hvilket giver os en endnu bedre platform til at servicere dig og tilbyde de mest spændende opgaver på markedet.

Sammenlægningen af firmaerne har været udfordrende, men også interessant og intens. Vi er glade for og stolte af ikke at have haft churn i forbindelse med fusionen – hverken i forhold til kunder eller konsulenter – og jeg vil især gerne takke alle Raft-konsulenter for tålmodighed og godt samarbejde i forbindelse med transformationen til ProData Consult.

Sammenlægningen af firmaerne betyder, at vi kan tilbyde endnu flere spændende konsulentopgaver hos endnu flere kunder. Med fusionen har vi rammeaftaler med stort set alle større konsulentaftagere på det danske marked.

Samtidig har det styrket vores svenske tilstedeværelse, hvor vi nu også har kontor i Stockholm. Vores tilstedeværelse i Sverige har nu en meningsfuld volumen – uden at være prangende – og vi sender da også flere og flere danske konsulenter på opgaver på den anden side af Øresund. Vi satser stærkt på at ekspandere det svenske marked yderligere i 2016.

Vi vil bruge den energi og det overskud, som fusionen og den højere volumen giver os, til at optimere og forbedre vores service til dig yderligere og arbejder i øjeblikket bl.a. på en ny version af konsulenter.dk.

Generelt har året indtil nu været travlt, der er udpræget optimisme og fart på konsulentmarkedet. Vi har stor efterspørgsel inden for stort set alle kompetencekategorier, og hvis du søger konsulentopgaver vil jeg anbefale dig at gå inde på konsulenter.dk og opdatere dit CV samt holde et vågent øje med vores opgaver eller henvende dig direkte til vores ressourceafdeling.

I dette nummer af KonsulentNyt får du bl.a. en historie 'fra det virkelige liv' om en ProData-konsulent, der gjorde en stor forskel hos en kunde. Noget vi ser hver dag, og som vi er stolte af og taknemmelige over.

God læsning.

Søren Rode
CEO

INtf?

KonsulentNyt nr. 42 2016: