RSS

KonsulentNyt nr. 41, 2016

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder af Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

2016 og fremtiden

Velkommen til 2016 og til den første 100% elektroniske udgave af KonsulentNyt.

Læs mere >

Interview med Jacob Tjørnholm.

Udviklingshelt med smag for Clojure

Jacob Tjørnholm, partner og CTO i GoMore, blev Årets Udviklingshelt 2015. Her fortæller han om GoMores udviklingsafdeling, en ny hobby ved navn Clojure, og hvordan en bog hjælper ham til at ansætte de rette folk.

Læs mere >

Interview med Mads Thimmer, Direktør og medstifter af Innovation Lab.

AI, skilleveje og en lys fremtid

Hvilke IT-trends snupper spotlyset i 2016? KonsulentNyt har mødt Innovation Lab-direktør Mads Thimmer til en snak om alt fra gigantiske virtuelle konferencer og internet i Indien til IT-konsulenters fremtid.

Læs mere >

Interview med Peter Nielsen og Ole Gammelgaard.

Web vs Native

Vi satte et møde op mellem native app-udvikler Ole Gammelgaard fra Shape og webapplikation-udvikler Peter Nielsen fra Nordlys for at få en snak om deres syn på fordele, ulemper og fordomme – og for at blive klogere på om en af teknologierne har potentiale til at udkonkurrere den anden.

Læs mere >

Interview med tre innovative hjerner.

3 hjerner – 6 spørgsmål

Hvordan holder man sig opdateret på de nyeste ideer, hvilke medier skal man følge, og hvor finder man inspiration til at blive endnu bedre? Vi har stillet tre spændende mennesker med vidt forskellige baggrunde en række spørgsmål, for at høre lidt nærmere om, hvad der skaber succes i deres arbejdsliv.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 41, 2016: