Leder af Søren Rode, Adm. direktør hos ProData Consult.

2016 og fremtiden

Velkommen til 2016 og til den første 100% elektroniske udgave af KonsulentNyt. Vi har taget vores egen medicin og sagt farvel til papir. Vi dropper ikke papir og porto for at spare penge. Vi gør det fordi vi har spurgt jer – og langt de fleste af jer foretrækker KonsulentNytt online. Vi gør det for at spare ressourcer og fælde mindre regnskov. Og vi gør det, så vi kan bruge endnu flere penge på redaktionelt indhold.

Det er lidt en epoke, der er forbi: Den første hard copy udgave af KonsulentNyt blev udsendt i 2003, og vi håber, magasinet vil blive læst mindst lige så meget online, som det blev gjort i hard copy.

2015 var endnu et godt år for IT konsulentbranchen. Det var også det bedste år nogensinde for ProData Consult. I 2015 var mere end 1000 forskellige ProData konsulenter på opgave for mere end 250 forskellige ProData kunder i seks forskellige lande, og vi omsatte for mere end DKK 450 millioner.

2016 ser mindst lige så spændende ud som 2015. Alt tyder på, at opsvinget har bidt sig fast, og vores pipeline fra vores kunder ser endog meget lovende ud. Samtidig har vi vundet mange offentlige udbud. Så vi tror på mange og spændende opgaver indenfor alle teknologi- og kompetenceområder i det nye år.

I denne elektroniske nytårsversion af KonsulentNyt har vi også i år mikset en (synes vi selv) spændende cocktail af bud på, hvad fremtiden vil byde på i vores branche. Denne gang fra meningsdannere og eksperter, der har en lidt mere kreativ og ”skæv” indfaldsvinkel. Vi håber, det giver inspiration.
Vi vil i 2016 igen gøre vores yderste for at være det bedste IT konsulenthus at være tilknyttet.

Alle vi administrative medarbejdere vil gerne sige tak for godt og loyalt samarbejde i 2015 og ønske dig et fremgangsrigt nyt konsulentår.

Søren Rode
CEO

INtf?

KonsulentNyt nr. 41, 2016: