RSS

KonsulentNyt nr. 28, 2012

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Om Consumerization.

Konsulenter bør lære af anarkistiske medarbejdere

Consumerization handler om meget andet, end om hvilken smartphone medarbejderne kan og må tage med på jobbet – og kan konsulenter lære af opfindsomme medarbejdere og krævende kunder, så ser fremtiden endog meget lys ud.

Læs mere >

Et kig ind i 2012 hos Microsoft

2012 bliver et stort lanceringsår for Microsoft på både den professionelle og den privatbruger-rettede front – og inden for alt det midt i mellem. Året vil bl.a. byde på en fælles brugergrænseflade på tværs af platforme, helt nye betjeningsmuligheder og en ny udviklingsplatform, der for alvor gør det interessant at arbejde med parallelle processer.
.

Læs mere >

Et kig ind i 2012 hos Oracle

Biproduktet af automatisering og kommunikation mellem enheder og software er en eksponentielt stigende mængde informationer. Derfor bliver ’big data’ den helt store udfordring og mulighed for virksomheder og konsulenter de kommende år, mener Oracles nordeuropæiske kommunikationsdirektør, Anders Lund Rendtorff.

Læs mere >

- erfaringer.

Konsulent i udlandet

Hvad er dine erfaringer med at være konsulent i udlandet? Og hvad forventer du af året 2012? Interview med Jimmy Jeppesen, Danmark.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 28, 2012: