RSS

KonsulentNyt nr. 40 2015

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Velkommen til et totalt nørdet KonsulentNyt, der udelukkende og kun omhandler frontend.

Så er der dømt Fronteeeeeend

Velkommen til et totalt nørdet KonsulentNyt, der udelukkende og kun omhandler frontend, frontend og frontend. To af de tungeste konsulenter, der er tilknyttet ProData Consult, står bag ColdFront-konferencen, den vigtigste frontend-konference, der afholdes i landet. Vi har lagt os i slipstrømmen af konferencen og bringer reportager fra eventen og interviews med nogle af de absolut tungeste og mest innovative frontend-udviklere i Europa.

Læs mere >

- bag om Saxo Banks nye handelsapplikation.

SaxoTraderGO

Selvfølgelig kræver det den førende teknologi på markedet at bygge en så kompleks og alligevel simpel og smuk applikation som Saxo Banks nye SaxoTraderGO. Men det kræver også de helt rigtige frontend-udviklere på projektet, der brænder for deres fag og kan være med til at styre processen.

Læs mere >

Interview med Daniel Frost og Kenneth Auchenberg.

ColdFront vil have danske udviklere op på ølkassen

Den københavnske frontend-konference ColdFront handler om at hive interessante talere ind fra hele verden, der kan sætte fokus på de kommende års største udfordringer for udviklere. Men ColdFront handler også om at skabe et forum, hvor fagfæller mødes, lærer hinanden at kende og udveksler erfaringer.

Læs mere >

Reportage fra ColdFront 2015.

COLDFRONT 2015

ColdFront-konferencen, der startede sidste år, havde i år inviteret en række højtprofilerede frontendere fra det internationale frontend-community. På talerlisten var bl.a. redaktøren og stifteren af Smashing Magazines, en ekspert fra CSS Working Group og en af udviklerne på Sparta-projektet, i dag bedre kendt som Microsoft Edge. Der blev talt om alt fra HTML5 og CSS3/4 til internethastighed og etiske problemstillinger ved brug af internettet.

Læs mere >

Interview med Vitaly Friedman.

Statiske wireframes og asiatiske websites

Hviderussiske Vitaly Friedman var en af talerne på årets ColdFront-konference. Han har en lang udviklerkarriere bag sig og er i dag chefredaktør på Smashing Magazine. Her fortæller han, hvilke trends der dominerer udviklermiljøet lige nu, og hvorfor han godt kan lide at nærstudere gamle bøger og japansk webdesign.

Læs mere >

Interview med David Rousset.

The Cool Microsoft Guy

Franske David Rousset var blandt talerne på årets ColdFront-konference. Han er en sjælden kombination af Microsoft-veteran og idemand bag flere non-kommercielle open source-projekter. Mød ham her og find ud af, hvordan han har gjort 3D-visualiseringer nemmere og hurtigere at arbejde med.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 40 2015: