RSS

KonsulentNyt nr. 38, 2015

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Det var også det bedste år nogensinde for ProData Consult.

2014 var et godt år for IT-konsulentbranchen

Det var også det bedste år nogensinde for ProData Consult. I 2014 var mere end 750 forskellige ProData konsulenter på opgave for mere end 240 forskellige ProData kunder i 6 forskellige lande. Vi vækstede mere end 30% i omsætning og var igen de største i Danmark inden for vores segment målt på antal konsulenter ude hos kunder.

Læs mere >

Interview med Ole Kjeldsen, Teknologidirektør, Microsoft.

Cloud & mobilitet dominerer Microsofts 2015-agenda

Cloud first og Mobile first står øverst på Microsofts dagsorden for 2015, siger den danske teknologidirektør. Alle de produkter og services, som bliver sendt på markedet, understøtter skyens enorme computerkraft kombineret med agiliteten i mobil dataindsamling.

Læs mere >

Interview med Simon Mørup-Petersen, Konsulentchef, Oracle.

Oracle prædiker simplificering i 2015

Sørg for, at din it kompleksitetsreducerer og ikke kompleksitetsforøger din kundes forretning. Det er i grove træk Oracles enkle opskrift på succes de næste mange år frem. KonsulentNyt har taget en snak med den danske konsulentchef og bedt ham om at uddybe simplificeringsdagsordenen.

Læs mere >

Interview med Hans Peter Vibe, CTO, IBM.

IBM satser på systems of insight

Da en IBM-topchef i begyndelsen af 2013 skulle forklare verden, hvad IBM ville satse på i fremtiden, sagde han Big Data, cloud computing og såkaldte systems of engagement.

Læs mere >

Interview med Peter Suhr, Managing Partner, Gartner.

Gartner: Grib de digitale business moments

Gartner siger, at 2015 vil blive præget af digitale business moments, som opstår i grænselandet mellem velkendte forretnings modeller og ny teknologi. Spot disse business moments og lav forretning ud af dem, lyder opfordringen.

Læs mere >

Interview med Johan Halberg, Reaearch Manager, IDC.

IDC: Business er det nye it-sprog

Analysehuset IDC sætter fokus på it-konsulent-ernes businessforståelse, når de skal fremhæve hovedpunkterne for 2015. Selvfølgelig skal den tekniske viden om de store trends være i orden. Men det er evnen til at italesætte forretningens behov, der kommer til at adskille de gode konsulenter fra de middelmådige.

Læs mere >

Interview med Cecilia Bonefeld-Dahl, formand IT-Branchen.

ITB vil have Danmark i det globale IT-førersæde

IT-Branchen kan både se oplagte muligheder og faldgruber for it-konsulenterne i Danmark i 2015. Her fortæller bestyrelsesformanden, hvor man skal sætte ind, og hvilke projekter der kommer til at dominere markedet.

Læs mere >

Preben Mejer er vant til at skrue hovedet anderledes på og skue ud i fremtidens IT-landskab.

Trendguruens 5 fremtidsteknologier

KonsulentNyt har bedt Preben Mejer om at luge ud i de mange globale it-trends og snævre antallet ind til de fem IT-områder, han forventer sig mest af i en både nær og fjern fremtid.

Læs mere >

Efterspurgte konsulenter

ProData Consult er på udkig efter tunge IT-konsulenter, der arbejder med nedenstående roller og områder. Kan du selv, eller kender du nogen, der kan, hører vi gerne fra dig på mail: uf@prodata.dk.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 38, 2015: