RSS

KonsulentNyt nr. 37, 2014

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Efter en lang og varm dansk sommer er efteråret startet med fuld fart ud over.

Efterår med fart på

Efter en lang og varm dansk sommer er efteråret startet med fuld fart ud over stepperne i konsulent-branchen. ProData Consult har i Q3 passeret over 400 konsulenter på opgaver alene for vores danske kunder. En vækst på +30% i forhold til sidste år. Da vi samtidig hører udmeldinger om nogle af de stærkeste pipelines nogensinde fra vores nøglekunder, ser efterårs sæsonen umanerlig spændende ud.

Læs mere >

Gartner, Computerworld og Version2 skriver alle om de store trends indenfor IT.

Statistikker og trends

Buzzwords som BigData, BYOD og Cloud fylder rigtig meget, men hvad efterspørger kunderne egentlig hos ProData Consult, når det drejer sig om konsulentydelser og kompetencer?

Læs mere >

Mobilitet er meget mere end anvendelsen af laptops, smartphones og tablets i en  organisation.

Introduktion til mobil arbejdsstyrke

Mobilitet er meget mere end anvendelsen af laptops, smartphones og tablets i en organisation. Mobilitet er et ændret mindset, der belønner de hurtige, agile og fleksibelt tænkende, og som udgør en hjørnesten i udviklingen af en mere moderne virksomhedspraksis.

Læs mere >

Det danske politi er i fuld gang med at implementere mobile teknologier i deres organisation.

Apps, selvbetjening og trykfølsomme skærme

KonsulentNyt har taget en snak med den ansvarlige it-chef og fået et indblik i en kontinuerlig proces med hele tiden at udvikle nye tiltag.

Læs mere >

Nogle vil kalde det held, andre dygtighed.

Med mobilpassion som ledestjerne

Nogle vil kalde det held, andre dygtighed. Uanset hvad så har bølgen af mobilitetsløsninger banet vejen for en dedikeret karriere som udvikler til den platform, han holder allermest af – og endda beundrer. Mød ProData-konsulenten Jesper Zuschlag.

Læs mere >

Interview ved Software-udvikler og konsulent Ruben Nørgaard.

Mobility-konsulenten

Software-udvikler og konsulent Ruben Nørgaard har flere gange ageret bindeled mellem forskellige fagdiscipliner i mobility-projekter. En kæmpe fordel, siger han selv og peger på, at netop tværfaglighed er et nøgleord i arbejdet med mobilitet.

Læs mere >

I juni måned blev ProData Consult kontaktet af Røde Kors...

Frivillige konsulenter hos Røde Kors

I juni måned blev ProData Consult kontaktet af Røde Kors, der ledte efter frivillige IT-konsulenter, der kunne hjælpe med et IT-projekt i forbindelse med den årlige Røde Kors indsamling.

Læs mere >

Fredag aften den 5. september blev der holdt sommerfest for alle aktive ProData-konsulenter.

Sommerfest

Fredag aften den 5. september blev der holdt sommerfest for alle aktive ProData-konsulenter, hvor over 120 gæster deltog i begivenheden.

Læs mere >

Godt 50 mennesker samledes i ProData-teltet i Fælledparken.

DHL-løb i fælledparken 2014

Der var solskin og højt humør, da deltagerne for ProData-holdet mødte op til Europas største motionsløb - DHL stafet 2014. Godt 50 mennesker samledes i ProData-teltet i Fælledparken, torsdag den 28. august, hvor ProData Consult i år stillede op med syv løbe-hold, med deltagere fra både interne medarbejder og friske ProData konsulenter.

Læs mere >

Efterspurgte IT-kompetencer og IT-konsulenter

ProData Consult er på udkig efter tunge IT-konsulenter, der arbejder med nedenstående roller og områder. Kan du selv, eller kender du nogen, der kan, hører vi gerne fra dig på mail: uf@prodata.dk.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 37, 2014: