Frivillige konsulenter hos Røde Kors

I juni måned blev ProData Consult kontaktet af Røde Kors, der ledte efter frivillige IT-konsulenter, der kunne hjælpe med et IT-projekt i forbindelse med den årlige Røde Kors indsamling.

ProData Consults HR afdeling gik straks i gang med at annoncere i netværket og kort tid efter fik Røde Kors kontakt til to meget kvalificerede IT-konsulenter, der gerne ville deltage i projektet på frivillige basis.

Bl.a. Finn Færgemann, der stadigvæk sidder som frivillige IT-konsulent på projektet, og hjælper med at opdatere Røde Kors’ IT-systemer, sådan at indsamlingen onsdag den 15. oktober kommer til at gå effektivt og gnidningsløst, og gør det bl.a. nemmere for indsamlerne at få tilbagemeldinger når de har indsendt deres data til Røde Kors.

”Jeg er glad for at hjælpe andre mennesker, og det er en fed sag at støtte!” – siger Finn Færgemann, der ser frem til at arbejde sammen med Røde Kors fremover sammen med de andre frivillige på holdet.

Karin Bucholtz fra Røde Kors siger: ”Det kommer til at gøre en stor forskel for os: med en bedre database kan vi få en mere effektiv indsamling med optimal udnyttelse af vores ressourcer, og så bliver processen frem mod indsamlingen meget sjovere for de andre frivillige.”

ProData Consult vil gerne takke Finn og de andre konsulenter der meldte sig som frivillige til opgaven, for at gøre et godt stykke arbejde og for at støtte op om et godt formål.

INtf?

KonsulentNyt nr. 37, 2014: