RSS

KonsulentNyt nr. 36, 2014

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Nyt konsolideret Prodata Consult

ProData Consult og Interim Competence fusionerede per 1. januar 2014. Tilsammen er vi nu landets største konsulenthus indenfor vores segment, hvilket giver os en endnu bedre platform til at servicere dig og tilbyde de mest spændende opgaver
på markedet.

Læs mere >

På få år har en ny heterogen gruppe af databasesystemer erobret verdens opmærksomhed.

Ikke altid SQL

På få år har en ny heterogen gruppe af databasesystemer erobret verdens opmærksomhed som et mere og mere oplagt alternativ til de relationelle databasesystemer. Opmærksomheden er fuldt fortjent. NoSQL-databaserne repræsenterer en tilgang til databaseteknologi, som har potentialet til fundamentalt at ændre virksomheders it-arkitektur.

Læs mere >

Interview med Kim Gregers Petersen, Big data & Analytics - IBM, ATEA.

Big Data: Konsulentrollen redefineret

Big Data er kommet på alles læber som en række teknologier, der kan forandre brugen af data verden over og i næsten alle typer af virksomheder.

Læs mere >

Interview med Senior Developer Thomas Brask Jørgensen.

At arbejde med NoSQL er lidt cowboy-agtigt

Næsten 15 års erfaring med NoSQL- og NoSQL-lignende databaser har givet Senior Developer Thomas Brask Jørgensen en dyb indsigt i arbejdet med de nye, fremadstormende databaseteknologier. Her
fortæller han om sine oplevelser og deler samtidig gode råd ud til både virksomheder og kolleger.

Læs mere >

Interview med  Software Architect-konsulent  Vidar Ingebretsen, Standard Norge.

Norske standarder baseret på NoSQL

Ønsket om bedre søgemuligheder og XML-sprog fik Standard Norge til at skifte sin traditionelle SQL-database ud med NoSQL-databasen MarkLogic. Sæt tid og ressourcer af til kompetenceomskolingen, lyder ét af de gode råd fra den ansvarlige projektleder i Standard Norge. Ellers risikerer man at komme ud på dybt vand.

Læs mere >

Fremtidens polyvalente databasedesign

Martin Fowler og Pramod J. Sadalage henviser til, at der stadig er mange opgaver, som relationelle databaser løser langt bedre end NoSQL-databaser. Dertil kommer, at NoSQL-databaseteknologierne stadig er meget umodne.

Læs mere >

Min største udfordring med Helen Holdt, Project Manager.

Fanget i politisk rævekage

Fanget i politisk rævekage.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 36, 2014: