Nyt konsolideret Prodata Consult

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

ProData Consult og Interim Competence fusionerede per 1. januar 2014. Tilsammen er vi nu landets største konsulenthus indenfor vores segment, hvilket giver os en endnu bedre platform til at servicere dig og tilbyde de mest spændende opgaver på markedet.

Sammenlægningen af firmaerne har været udfordrende, lærerigt og en masse hårdt arbejde. Vi er glade for og stolte af ikke at have haft nogen churn overhovedet i forbindelse med fusionen (churn = udtryk fra især mobilbranchen, der betyder antallet af kunder/abonnenter, der mistes over en periode), og jeg vil gerne takke konsulenterne fra Interim Competence for tålmodigt samarbejde i forbindelse med transformationen til ProData Consult.

Sammenlægningen af firmaerne betyder flere opgaver hos flere kunder. Med fusionen har vi nu nye rammeaftaler med store konsulentaftagere som bl.a. SKAT, Grundfos og Arla.

Generelt har første kvartal været travlt, der er udpræget optimisme og fart på konsulentmarkedet. Vi har stor efterspørgsel indenfor mange forskellige kompetencekategorier, og hvis du søger opgaver, vil jeg anbefale dig at gå ind på konsulenter.dk og opdatere dit CV samt holde et vågent øje med vores opgaver.
KonsulentNyt er denne gang hard core nørdet på den gode måde og omhandler NoSQL og BigData. To meget hypede teknologi-begreber, men som vi også ser flere og flere kunder kaste sig ud i implementeringer af. Det er teknologier, som alle os med interesse i branchen, i hvert tilfælde bør have et kendskab til.

Ud over magasinet afholder vi som sædvanlig også en forum-aften, der omhandler og uddyber emnet, og jeg håber at se dig herude i den forbindelse.
God læsning.

Søren Rode
Adm. direktør

INtf?

KonsulentNyt nr. 36, 2014: