RSS

KonsulentNyt nr. 35, 2014

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Tak for 2013 og ud over stepperne i 14

I 2013 arbejdede mere end 600 forskellige ProData Consult konsulenter for mere end 185 forskellige kunder i 6 forskellige lande.

Læs mere >

Interview med Claus Flinck, seniorrådgiver og executive partner i ProData Management.

Kompleksitetsledelse er et grundvilkår

Executive Partner i ProData Management, Claus Flinck, har mere end 30 års erfaring fra it-branchen, hvor han gennem årene har haft ledelsesopgaver i store danske og nordiske virksomheder. Her lodder han stemningen på det danske marked, deler ud af sine erfaringer og kommer med et bud på, hvad der kendetegner godt it-lederskab.

Læs mere >

Interview med John M. Nielsen.

Når projektledelse bliver en livsstil

John M. Nielsen har en lang karriere i A.P. Møller - Mærsk-koncernen bag sig. Han har arbejdet med de bedste, lært af egne og andres fejl på den hårde måde og kommer her med opskriften på, hvad den perfekte management-konsulent indeholder af faglige og menneskelige kvaliteter.

Læs mere >

Interview med Rasmus Holm, Management konsulent.

Management er mere end et CV

Rasmus Holm besidder både dybe tekniske kompetencer og en god forretningsmæssig forståelse. Den kombination gør ham i stand til at forstå behovet, før han peger på løsningen. Mød prototypen på en management-konsulent.

Læs mere >

Min største udfordring ved management konsulent Svend Lind.

Fra niqab-slør til miniskørt

Telefonen ringer en torsdag eftermiddag: ”Vores britiske Projekt Manager er blevet udvist for at blinke upassende til en lokal kvinde. Vi skal have migreret en televirksomheds billing- og CRM systemer til nye platforme.

Læs mere >

Efterspurgte konsulenter

ProData Consult er på udkig efter tunge IT-konsulenter, der arbejder med nedenstående roller og områder. Kan du selv, eller kender du nogen, der kan, hører vi gerne fra dig på mail: uf@prodata.dk.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 35, 2014: