Tak for 2013 og ud over stepperne i 14

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

I 2013 arbejdede mere end 600 forskellige ProData Consult konsulenter for mere end 185 forskellige kunder i 6 forskellige lande. Vi var igen de største i Danmark indenfor vores segment målt på antal konsulenter ude hos kunder.

Vi blev endnu en gang kåret af Computerworld som Danmarks dygtigste IT Konsulenthus ved deres top 100 arrangement. Det var 5. gang indenfor de seneste 9 år og 3. år i træk. Noget vi i al beskedenhed mener, taler for sig selv.

Så 2013 var alt i alt et godt år, men i et presset marked og i en nulvækst økonomi. Alt tyder på, at den økonomiske vækst kommer i 2014, og vi oplevede et klart forøget aktivitetsniveau i slutningen af 2013, som er fortsat ind i januar 2014. Vi regner kort sagt med et travlt 2014 med masser af nye spændende konsulentopgaver!

Denne første udgave i 2014 af KonsulentNyt handler mest om IT-management og IT-ledelse – hvorfor nu det? ProData Consult er jo primært kendt for at levere hard core tekniske IT-konsulenter.

Vi er dog også kendt for at levere nogle af markedets dygtigste projektledere og forretningskonsulenter på ”body shopping” niveau – altså hvor kunden er afklaret omkring opgavens karakter og kan komme med en klar kompetenceprofil, som vi kan levere på.

Vi har længe haft ambitionen om at rådgive og hjælpe kunden i selve afklaringsfasen. Men der har vores nuværende forretningsmodel sat sine begrænsninger. Sidste år udskilte vi derfor firmaet ProData Management, som er skræddersyet til netop at kunne løfte disse udfordringer.

ProData Management er opbygget med en kerne af dedikerede partnere, nogle af de tungeste i branchen, der ”selv har været der, selv prøvet det og selv har fået ar på ryggen”, som de udtrykker det. Disse partnere sikrer kontinuitet i projekterne og intern vidensopbygning, har erfaring og viden til at stille de rigtige spørgsmål i afklaringsfasen, og de sammensætter så et skræddersyet hold, hvor de bedste til at løse opgaven - både teknisk, forretningsmæssigt – er nøje udvalgt fra ProData Consults omfattende konsulentdatabase.

Der er derfor store muligheder for, at du som ledelseskonsulent, projektleder men også som teknisk konsulent vil blive kontaktet af en af partnerne i ProData Management omkring opgaver.

Markedet har taget rigtig godt imod denne forretningsmodel, som vil resultere i flere konsulentopgaver og muligheder for dig som konsulent.
På vegne af alle i administrationen vil jeg gerne sige tak for godt og loyalt samarbejde i 2013 og ønske dig et fremgangsrigt konsulentår i 2014.

Søren Rode
Adm. direktør

INtf?

KonsulentNyt nr. 35, 2014: