RSS

KonsulentNyt nr. 29, 2012

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

- og blev konsulent.

Kunden, der ville gøre en forskel

Det var ikke udsigten til flere penge eller mere frihed, der fik Trine Meinert Ekknud til at gå fra en fast senior projektleder stilling til selv blive konsulent. Hun har bare altid været mere til målrettede udfordringer end til en forudsigelig projekt-portefølje. Dét har hun nu taget konsekvensen af – og erfaringerne som kunde skulle gerne give hende et forspring i kampen om de gode opgaver.

Læs mere >

KMD sætter konsulenterne i system

Hos en af landets største it-virksomheder udgør konsulenterne op imod 10 procent af arbejdsstyrken. Derfor udvælger og integrerer koncernen konsulenter lige så grundigt, som når de ansætter nye medarbejdere.

Læs mere >

Konsulentindkøb uden bullshit

Allan christiansen bliver hurtigt træt af samtalen, hvis sælgere og konsulenter prøver at presse prisen op, eller en projektleder fabler for længe om, hvorfor han ikke når deadline. Til gengæld bliver udviklingsdirektøren tæt på begejstret, når en konsulent tænker nyt med respekt for virksomheden.

Læs mere >

Ny bro mellem forretning og IT

Hidtil er ProData Consult blevet ringet op, når der har været brug for fagfolk til at føre IT-projekter ud i livet, mens andre konsulenthuse har hjulpet virksomhederne med at komme frem til, hvilke IT-løsninger de skal have håndteret. De opgaver vil ProData Consult gerne være med til at løfte.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 29, 2012: