RSS

KonsulentNyt nr. 34, 2013

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Leder, Søren Rode, Adm. direcktør.

Så er en varm og fantastisk dansk sommer forbi

ProData Consult er gået ind i Q3 med over 300 konsulenter på kontrakt, og med udmeldinger om de stærkeste pipelines nogensinde fra vores nøglekunder.

Læs mere >

Dobbeltinterview med Thomas Axen og Charlotte Dam, PenSam.

Større fokus på TEST i PenSam

Thomas Axen er en mand, der tager test alvorligt. Det har han gjort siden 1995, hvor de primære firmaer har været Microsoft på ERP-området, og derefter ATP, hvor han har brugt en årrække på at videreudvikle testområdet. Thomas Axen er nu travlt beskæftiget med at gentage succesen i PenSam.

Læs mere >

Interview med konsulent Mads Loose Winkler, udvikler og automatiseret tester.

Automatisering af test kræver helhjertet tilgang

Hvis man overvejer at automatisere test i sin virksomhed, skal man først gøre sig klart hvorfor. Derefter skal man afsætte rigeligt med tid, ressourcer og knofedt, hvis man vil have noget ud af investeringen. Det fortæller Mads Loose Winkler, en af Danmarks bedste indenfor automatiseret test.

Læs mere >

IT-konsulent Claus Holm, holmIT.dk – Lej en IT konsulent.

Min største udfordring

Outsourcing skabte problemer:
Opgaven var en overtagelsestest, hvor man testede udvalgte automatiserede jobflows, f.eks. udbetalingsflows, for at sikre, at den daglige drift fungerede efter en større halvårlig release.

Læs mere >

Louise Ege, Tester og Jakob Øjvind Nielsen, Test manager.

To konsulenter om deres holdning til testarbejde

Testere bruger uforholdsmæssig meget tid på usandsynlige scenarier.

Læs mere >

Efterspurgte IT kompetencer

ProData Consult er på udkig efter tunge IT-konsulenter, der arbejder med ét eller flere af nedenstående områder. Kan du selv, eller kender du nogen, der kan, hører vi gerne fra dig på telefon 43 43 11 71.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 34, 2013: