RSS

KonsulentNyt nr. 33, 2013

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Artikel af projektleder Ole Højriis Kristensen.

Måske Danmarks bedste

Ole Højriis Kristensen optimerer alt, hvad han kommer i nærheden af. Som agil projektleder nørder han især med at automatisere Scrum-metodens processer. Her fortæller han om et prisvindende intelligent scrumboard, som han udviklede under et projekt for Vodafone.

Læs mere >

Dobbeltinterview med Kasper Fehrend, Head of IT WEB, Saxo Bank, og ProData-konsulent  Brian Fischer.

Scrum-novicer kan begynde her

Head of IT WEB Kasper Fehrend og Scrum Master Brian Fischer, der begge har stor erfaring med at skabe effektive Scrum-teams, fortæller om Scrum Masterens mangesidede rolle, den vigtige Product Owner og
high level-planlægning.

Læs mere >

Interview med Brandon Mayo, Project & Business Development Manager, Products & Distribution, Nordea.

Scrum skal ind i forretningens blod

Brandon Mayo blev kastet ud i Product Owner-rollen uden at kende andet til Scrum, end det han kunne læse sig til online. I dag er han begejstret for metoden, der fungerer på trods af store afstande og en stor organisation.

Læs mere >

Dobbeltinterview med Kasper Fehrend, Head of IT WEB, Saxo Bank, og ProData-konsulent Brian Fischer.

Problemer med release: nul

I tre år har et Scrum-team udviklet på Saxo Banks community website TradingFloor.com. Undervejs er teamet gået fra en langsommelig release-proces til nul fejl og lige så mange releases, som forretningen ønsker.

Læs mere >

Efterspurgte IT kompetencer

ProData Consult er på udkig efter tunge IT konsulenter, der arbejder med ét eller flere af nedenstående områder og kompetencer. Er du freelancekonsulent og kan du selv, eller kender du nogen, der kan, hører vi gerne fra dig på telefon 43 43 11 71.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 33, 2013: