RSS

KonsulentNyt nr. 32, 2013

Her kan du se en liste over artikler fra det valgte nummer. Til højre har du mulighed for at downloade hele magasinet som PDF.

Interview med Anders Lund Rendtorff, Director Corporate Communications, Oracle.

Revolution i IT-afdelingen

Virksomhederne kræver mere for mindre af deres it-afdelinger, en it-revolution vil tvinge mange it-konsulenter til at finde nye græsgange, og kundeoplevelser er det nye sort. Det spår oracles direktør for Corporate Communications, når han bliver spurgt om tendenserne for 2013 og frem.

Læs mere >

Interview med Ole Kjeldsen, direktør for platform og udviklere, Microsoft.

Cloudpotentiale

Det nye år hos Microsoft kommer til at bære præg af efterårets produktlancering, som var den største nogensinde. I 2013 skal potentialet i produkter og initiativer realiseres. Derudover kommer næste version af MS Office – en version, der er tæt forbundet med cloud’en; et område, hvor Microsoft nu tager rigtig fat.

Læs mere >

Interview med IT-konsulent Erik Lund.

Nicheprogrammør for landbruget

Udvikler Erik Lund har været med, siden IT lå i vuggen. Det er blevet til små 30 års erfaring i IT-branchen, hvoraf de 13 år har været som IT-konsulent. Men selvom Erik Lund har nået pensionsalderen, har han ikke tænkt sig at stoppe. Han er godt i gang med at skabe sig en potentielt lukrativ forretning.

Læs mere >

INtf?

KonsulentNyt nr. 32, 2013: