Konsulenthuset ProData Consult

ProData Consult er et uafhængigt konsulenthus med hovedkontor i København og afdelinger i Danmark, Sverige, Norge, Holland og Polen.

ProData Consult er et af de førende konsulenthuse på markedet, når det drejer sig om kompetencer og kundetilfredshed. Derfor stiller vi store krav til vores konsulenters erfaringsgrundlag og kompetenceniveau.

Med en stærk skandinavisk og nordeuropæisk position, og en voksende tilstedeværelse i Tyskland, leverer ProData Consult forretnings- og IT-konsulenter til virksomheder i hele Europa. Derfor har vi et kontinuerligt behov for ekspertkonsulenter med forskellige faglige og sproglige kompetencer.

ProData Consult leverer kun seniorkonsulenter med minimum fem års professionel erhvervserfaring - den gennemsnitlige erhvervserfaring blandt ProData-konsulenter er dog på mere end 10 år. Vi leverer eksperter inden for de hovedkompetencer, kunderne efterspørger.

ProData Consults vækst og resultater er gennem årene blevet anerkendt med en række priser.
Børsen har fem gange kåret os som gazellevirksomhed, og Computerworld/IDG har fem gange på ni år ─ senest i 2013 ─ tildelt virksomheden prisen som Danmarks dygtigste IT-konsulenthus. 

ProData Consult er blandt vore kunder kendt for innovative løsninger, konkurrencedygtige priser, fleksibilitet, hurtig levering, stabilitet og høje standarder inden for IT-kompetencer. Vore konsulenter ved til gengæld, at vi er en seriøs samarbejdspartner, tilbyder spændende og varierende opgaver der matcher deres kompetencer, kontrakter på tværs af landegrænser og fair samarbejdsforhold.

Vores vision er at være den førende og mest innovative leverandør af forretnings- og IT-konsulenter på det nordeuropæiske marked.

ProData Consults formål er at hjælpe kunder med deres forretning og IT ved at levere kompromisløs kvalitet.

Se kundeudtalelser på www.prodata.dk

Se konsulentudtalelser på www.konsulenter.dk

INtf?